Breng de kippenbouillon met de Chinese rijstwijn aan de kook en kook hier de kippendijen zo'n 15 minuutjes in.
Verwarm de oven voor op 200 graden, op de grillstand.
Snijd alvast de lente uitjes in ringetjes en zet opzij.
Saus
Doe ondertussen alle ingrediënten voor de saus in een pannetje en kook in tot een mooie dikke sticky saus.
Crème fraîche saus
Meng ook alvast de crème fraîche met de gochujang en de donkere sojasaus en roer goed door elkaar. Zet opzij.
Pulled chicken
Laat de kip afkoelen (of niet, als je vuurvaste handen hebt) en trek de kip in reepjes uit elkaar en meng de pulled chicken met de saus.
Koreaanse 'nacho's'
Doe de Taokaenoi tempura zeewierchips in een mooie ovenschaal en verdeel hier de kip overheen.
Verdeel hier vervolgens wat geraspte mozzarella overheen en zet de nacho's in de oven totdat de kaas is gesmolten (zal niet langer dan 5 minuten zijn).
Schep in het midden een mooie dot crème fraîche. Strooi er vervolgens de lente uitjes, sesamzaadjes en Koreaanse chili flakes overheen.
Notities
Tip! Houd je van spicy? Dan kun je wat extra gochujang als topping op de nacho's doen én natuurlijk de Taokaenoi spicy tempura chips gebruiken.