Snijd de chorizo worst in plakjes en bak deze in een grote wokpan aan beide kanten totdat ze mooi bruin en krokant zijn.
Maak de ui schoon en snipper deze. Voeg toe aan de chorizo in de pan en bak een paar minuten mee totdat de ui glazig is.
Maak de knoflook schoon en snijd in plakjes. Bak de plakjes knoflook ook nog 1 minuutje mee.
Voeg vervolgens de gemalen komijn, het paprikapoeder en de chiliflakes toe. Roer even goed door elkaar.
Voeg dan de tomatenpuree toe en bak een paar minuten mee. Roer nogmaals goed door elkaar.
Blus af met een scheut witte wijn. Voeg dan het bouillonpoeder toe, samen met het blik cherrytomaatjes en de kikkererwten.
Giet de geroosterde paprika's af en snijd deze in reepjes. Voeg ook toe en roer goed door elkaar. Laat zo'n 10 minuten pruttelen totdat de saus wat ingedikt is. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de 4 eitjes en kruid met peper en zout. Serveer de chorizostoof met de gebakken eitjes en garneer met wat verse peterselie. Lekker met versgebakken brood om de saus mee op te deppen.