Snijd de chorizo in plakjes en bak ze in een diepe stoofpan mooi bruin en krokant.
Snijd ondertussen het vlees van het bot af en snijd het in blokjes. Kruid rondom goed met peper en zout en voeg dit toe aan de chorizo in de pan. Bak mee totdat het vlees mooi bruin is.
Maak de ui schoon en snipper deze. Voeg toe aan de pan en bak een paar minuutjes mee.
Maak de knoflook schoon en snijd in plakjes. Voeg deze samen met het paprikapoeder toe aan de pan en bak ook een minuutje mee.
Pureer de geroosterde paprika's en de tomaten in de keukenmachine en voeg dit ook toe aan de pan.
Bak eventjes mee en blus af met de rode wijn. Stoof het vlees met het deksel op de pan voor zo'n 40 minuten.
Was de aardappeltjes en snijd ze in hapklare stukken. Voeg na 40 minuten toe aan het stoofvlees en stoof het met de aardappeltjes nog zo'n 20 minuten zonder deksel totdat de aardappeltjes gaar zijn.
Garneer met verse peterselie en serveer er vers stokbrood met aioli bij!