Maak de sjalotten, knoflook, gember en peper schoon en snijd in stukken. Maal alle ingrediënten voor de currypasta fijn in een keukenmachine of blender en breng op smaak met peper en zout. Voeg zoveel zonnebloemolie toe totdat je een mooie smeuïge (maar stevige) pasta krijgt.
Voeg de helft van de currypasta toe aan het kipgehakt en breng op smaak met (flink wat) peper en zout. Meng het gehakt goed met de currypasta en maak één proefballetjes om te testen of er voldoende peper en zout in zit. Smaakt ie goed? Rol dan balletjes van al het gehakt.
Bak de kip gehaktballetjes in een grote wokpan zonder olie (zit al voldoende vet in de balletjes). Doe dit eventueel in porties, afhankelijk van de grootte van je pan. Heb je alle balletjes gebakken, haal ze dan uit de pan en bak de currypasta een paar minuutjes. Voeg na ongeveer 5 minuten de kokosmelk toe en roer goed door. Voeg de vissaus en de limoenblaadjes toe en roer alles goed door.
Roer de gehaktballetjes door de saus en laat met het deksel op de pan ongeveer 20 tot 30 minuten stoven. Kook de noedels een paar minuten voor het einde van de stooftijd gaar en zet opzij totdat de curry klaar is. Snijd de cherrytomaatjes in helften en voeg deze samen met de babymais toe aan de curry. Bestrooi met wat verse koriander en eet smakelijk!