Kook de noedels gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de groene asperges in hapklare stukken en wok deze ongeveer 10 minuten in een scheutje zonnebloemolie totdat de wat zachter zijn. Snijd de champignons in stukken en voeg deze toe. Bak deze ook een paar minuutjes mee.
Verwarm de ketjap manis, ketjap asin, honing en citroensap in een steelpannetje en laat dit op laag vuur staan totdat je het nodig hebt. Bak de zalmfilets op de huidkant in ongeveer 4 minuutjes (in een scheutje zonnebloemolie) lekker knapperig en lichtbruin. Bak vervolgens nog 1 tot 2 minuten aan de andere kant (en evt. de zijkanten).
Maak de mango schoon en snijd in stukjes. Roer dit samen met de taugé door de asperges. Verdeel de noedels over 4 borden, schep hier de groenten op. Leg hier de gebakken zalm op en besprenkel met de ketjap honingsaus.