Breng een ruime pan water aan de kook en kook hier de noedels in volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de kippendijen in kleine blokjes en kruid ruim met zout en peper. Bak de kipblokjes in een grote wokpan in een klein scheutje zonnebloemolie totdat deze lichtbruin zijn. Maak de ui, knoflook en rode peper schoon en snipper deze. Voeg toe aan de kip in de pan.
Maak de mango schoon en snijd in blokjes. Zet apart totdat je het nodig hebt. Voeg de bimi toe aan de pan en wok dit een paar minuten (max 5 minuten) mee totdat deze net zacht is, maar nog wel een goede bite heeft. Snijd de paksoi in stukkjes en wok dit ook even mee. Voeg de babymais toe en wok ook een paar minuutjes mee. Zet het gas uit en voeg de mango toe aan de pan. Roer er vervolgens de oestersaus en ketjap manis doorheen.
Snijd de lente ui in dunne ringetjes. Verdeel de noedels over 4 kommen of borden en schep hier de groenten op. Bestrooi met de cashewnoten en de lente ui.