Meng het rundergehakt met het mosterdzaad, de peterselie en het knoflookpoeder en kneed dit goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Eventueel kun je ook een stukje proefbakken. Vorm 4 mooie platte hamburgers van het gehakt en leg deze afgedekt in de koelkast om op te stijven.
Big Tasty hamburgersaus
Meng alle ingrediënten voor de Big Tasty hamburgersaus door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Meng alles goed door elkaar en zet opzij totdat je het nodig hebt.
Big Tasty hamburgers
Bak de bacon in een droge koekenpan en laat dit uitlekken op keukenpapier.
Verhit een klontje boter in een platte koekenpan en bak hier de hamburgers in gaar. Draai ze na 5 minuten om en leg de cheddar bovenop de gebakken kant van de hamburgers. Leg het deksel op de pan en laat de cheddar smelten. Bak de hamburgers zo ook nog ongeveer 5 minuten.
Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en smeer beide kanten in met de Big Tasty saus. Beleg het broodjes vervolgens met 3 plakken bacon, een extra plakje cheddar, de hamburger, en wat sla. Steek er een prikker in en serveer met versgebakken frietjes.