Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar om te ontdooien. Check even met je ovenschaal hoeveel je er nodig denkt te hebben, ik gebruikte 6 - 8 velletjes. Verwarm de oven voor op 180 graden.
Verwarm de ghee in een grote wokpan. Maak de sjalotten schoon en snipper deze. Bak de sjalotten een paar minuutjes in de ghee.
Maak de knoflook schoon en pers deze uit bij de sjalotten. Schil de gember en rasp deze. Voeg dit ook toe aan de pan. Maak ook de rode peper schoon, snijd in kleine stukjes en voeg toe aan de pan. Roer alles goed door.
Voeg vervolgens de garam masala, mosterdzaad, koriander, komijn en de kurkuma toe. Roer goed door totdat de heerlijke geuren vrijkomen. Voeg vervolgens de bloem toe en bak deze een paar minuutjes mee totdat de bloem gaar is.
Voeg dan de kokosmelk en de bouillon toe. Roer goed door zodat er geen klontjes ontstaan. Je wil nu een mooie stevige currysaus hebben die niet te vloeibaar is, maar wel 'roerbaar' is, dus ook niet te dik.
Snijd de zalm in grote blokjes en de gamba's doormidden. Roer dit samen met de erwtjes door de currysaus. Hak de koriander fijn en roer dit er ook doorheen.
Vet een ovenschaal in en bekleed deze met de bladerdeeg vellen, zorg dat je ook voldoende hebt om de fish pie af te dekken.
Schep hier de viscurry in en dek af met de rest van het bladerdeeg. Kluts het eitje en bestrijk het bladerdeeg met het ei. Bak in zo'n 30 minuten gaar of totdat het bladerdeeg mooi goudbruin is.