1kiloverse dunne frietuit de koeling van de supermarkt
800gramkippendijen
1zakjeveldsla
geraspte pastakaas of mozzarella
geraspte cheddar
Knoflook yoghurtsaus
200mldikke yoghurt
2teentjesknoflookgeperst
1eluienpoeder
zout
peper
Instructies
Meng voor de shoarmakruiden alle kruiden door elkaar. Snijd de kippendijen in dunne reepjes en meng met de shoarmakruiden. Laat dit zo lang mogelijk staan. Bak de shoarmareepjes gaar in een grote wokpan in een scheutje olijfolie. Bak daarna ook de frietjes in de frituurpan volgens de verpakking. Meng voor de knoflook yoghurtsaus de yoghurt, knoflook, uienpoeder, zout en peper door elkaar. En zet opzij totdat je het nodig hebt.
Verdeel de frieten over 4 bakjes en verdeel hier de kipshoarma overheen. Strooi hier de geraspte kaas overheen en zet onder een hete grill in de oven. Grill totdat de kaas mooi is gegratineerd. Verdeel er de sla en yoghurtsaus overheen.