Kook de rijstnoedels volgens de verpakking en spoel ze goed af met koud water. Snijd de kippendijen in blokjes en kruid goed met peper en zout. Verwarm een beetje zonnebloemolie in een grote wokpan en bak de kipblokjes hierin gaar. Snipper ondertussen de sjalotten, knoflook en pepers en voeg deze toe aan de pan.
Schuif het kipmengsel opzij en breek de 3 eieren in de wokpan. Roer deze snel tot roerei en roer het vervolgens door het kipmengsel. Maak de winterpeen schoon en rasp deze fijn. Voeg de wortel toe aan de pan en roer goed door. Voeg vervolgens de garnalen toe en bak deze totdat ze roze zijn. Voeg dan de noedels, taugé, lenten uitjes, tamarinde, vissaus en palmsuiker toe. Roer alles goed door elkaar.
Verdeel de pad thai over 4 kommen of borden en garneer met de verse koriander, gezouten pinda's en limoen. Knijp de limoen uit over de pad thai voordat je het eet. Smakelijk!