Verhit de ghee in een stoofpan met dikke bodem en fruit hier de uien in.
Maak de knoflook schoon en snipper deze. Maak de gember schoon en rasp deze. Voeg beiden toe aan de pan en bak 1 minuutje mee.
Voeg dan de tomatenpuree toe en bak een paar minuutjes mee.
Voeg vervolgens alle kruiden toe en bak ze ook ongeveer een minuutje mee.
Snijd ondertussen de tomaten in blokjes en voeg ze toe aan de pan. Bak even mee totdat de kruiden opgenomen zijn door het vocht van de tomaten.
Voeg nu ook de laurierblaadjes en het kaneelstokje toe. Roer alles goed door elkaar.
Snijd het lamsvlees in blokjes en kruid rondom goed met peper en zout. Voeg dit ook toe aan de pan, bak een paar minuutjes mee totdat de kruiden goed verdeeld zijn over het vlees.
Voeg zoveel bouillon toe totdat het vlees net onder staat. Breng aan de kook en laat op laag vuur met het deksel op de pan ten minste 2 uur stoven.
Haal na 2 uur het deksel van de pan en laat de rogan josh curry wat indikken.
Voeg na ongeveer een half uur de yoghurt toe en roer nog even goed door. Laat nog een half uurtje pruttelen.
Breng de curry eventueel op smaak met extra peper en zout (proef eerst even!)
Garneer de curry met verse koriander.
Serveer de rogan josh met witte rijst, naan en een komkommer raita.