Verwarm de oven voor op 220 graden. Mix de boter met de basterdsuiker en kristalsuiker mooi luchtig met de mixer in een grote mengkom. Mix daar vervolgens 1 voor 1 de eieren doorheen totdat je een mooi smeuïg beslag hebt. Roer hier vervolgens de bloem, maizena, bakingsoda, mespunt zout en bakpoeder doorheen met een houten lepel.
Hak vervolgens de chocolade grof. Roer de grofgehakte chocolade en m&m's door het deeg heen en roer het goed door. Pak een ijsschep, bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier met de ijsschep mooie grote bollen op (zorg dat er voldoende ruimte tussen de koekjes zit, want ze lopen nog uit). Bak de koekjes in 8 tot 10 minuten knapperig in de hete oven.
Haal de koekjes uit de oven en laat ze 5 minuten afkoelen op de bakplaat. Leg ze daarna op een afkoelrek of op een ovenrooster. Bak de koekjes indien nodig in meerdere batches. Eet de koekjes nog als ze lekker warm zijn of laat ze volledig afkoelen en bewaar ze in een luchtdichte doos.