Pel de garnalen en leg opzij, bewaar de schalen en de koppen. Verhit een klein scheutje zonnebloemolie in een diepe pan en bak hierin de garnalenkoppen en schalen totdat ze roze kleuren. Voeg wat peper en zout toe en bak nog even mee. Voeg nu zoveel water toe totdat de koppen net onder staan.
Currypasta
Schil de kurkuma, maak de sjalotten en de knoflook schoon. Snijd het citroengras in dunne ringetjes en snijd de peper (met zaadlijsten) in stukken. Pureer alles in de keukenmachine met zoveel zonnebloemolie totdat er een mooie dikke pasta ontstaat.
Curry
Bereid de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bak de currypasta in een zware stoofpan totdat er heerlijke geuren vanaf komen. Voeg nu de kokosmelk toe en roer goed door. Voeg vervolgens de garnalenbouillon, vissaus en het limoensap toe. Roer goed door. Snijd de kabeljauw in blokjes en voeg toe aan de curry. Voeg na 2 minuten ook de garnalen toe. Warm door totdat de garnalen roze zijn en opkrullen. Garneer met verse koriander en gezouten pinda's.