4coquillesof het dubbele als je 2 coquilles per persoon wil serveren
zout en peper
60grameiwitgepasteuriseerd
scheutjeprosecco
zeekraal
zalmeitjes
Instructies
Verhit een klontje boter in een koekenpan.
Dep de coquilles droog en kruid ze rondom met peper en zout.
Zodra de boter schuimt kun je de coquilles bakken. Bak ze kort aan één kant (op hoog vuur) totdat de coquille mooi is gekaramelliseerd met een lichtbruin laagje.
Draai de coquilles om en bak ze nog heel kort, totdat de buitenkant niet meer doorzichtig is, maar juist ondoorzichtig wit.
Haal de coquilles uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.
Mix de eiwitten met een scheutje prosecco schuimig (ga niet door totdat je pieken krijgt).
Verdeel de coquilles over 4 borden en garneer met zeekraal en zalmeitjes
Schep hier (zo snel mogelijk na het mixen) het schuim op.