Kerf de drumsticks rondom in met een scherp mes en kruid goed rondom met peper, zout en paprikapoeder.
Verhit een scheutje olijfolie in een diepe stoofpan en bak hier de kip drumsticks in totdat ze mooi rondom bruin zijn.
Snijd de verse chorizo worstjes in stukken van ongeveer 3 cm lang en bak deze mee met de kip.
Maak de uien schoon en snipper deze. Voeg de uien toe aan de pan en bak een paar minuten mee.
Maak vervolgens de knoflook schoon, snipper deze ook en voeg ook toe aan de pan. Bak nog ongeveer 1 minuutje mee.
Voeg dan de bloem toe en bak dit nog zo'n 2 tot 3 minuten mee. Voeg dan de kippenfond en witte wijn toe en roer goed door elkaar totdat je een mooie saus hebt.
Laat de kippenstoof ongeveer 1 uurtje stoven met het deksel op de pan. Haal vervolgens het deksel van de pan en laat nog ongeveer een half uur indikken tot een mooie dikke saus.
Saffraanrijst
Kook de paella rijst in ruim gezouten water volgens de aangegeven kooktijd op de verpakking en voeg een flinke snuf saffraan toe aan het water.
Hak de peterselie fijn en roer dit door de kippenstoof. Serveer de kippenstoof met de saffraanrijst en evt. een frisse salade.