Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Blini met haring en zwarte knoflookparels
Gang
Amuse, Hapjes
Keuken
Frankrijk, Nederland
Voorbereidingstijd
15
minuten
minuten
Totale tijd
15
minuten
minuten
Porties
8
personen
Auteur
Eviekookt
Ingrediënten
8
blini's
100
gram
mascarpone
klein bosje
verse peterselie
20
gram
parmezaanse kaas
zout en peper
kiemgroenten
2
haringfilets
zwarte knoflook kaviaar
Instructies
Bereid de blini's volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Roer de mascarpone los en breng op smaak met de parmezaanse kaas, peper en zout.
Hak een klein bosje peterselie fijn en roer dit ook door de mascarpone. Bestrijk de blini's met de mascarpone.
Leg hier wat kiemgroenten bovenop.
Snijd de haringfilets in 16 stukjes, zodat je per blini 2 stukjes haring hebt. Leg de stukjes haring op de blini's.
Maak af met de zwarte knoflook kaviaar (of ga voor echte kaviaar).