Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakvorm met bakpapier. Leg een theedoek klaar en bestrooi deze met een dun laagje poedersuiker.
Beslag
Splits de eieren, doe de eidooiers in een kom en de eiwitten in een andere kom.
Mix de eidooiers met 50 gram van de suiker mooi luchtig totdat het in volume is verdubbeld.
Mix er dan de pandanpasta, het vanille extract en de zonnebloemolie doorheen. Spatel het zelfrijzend bakmeel er vervolgens voorzichtig doorheen.
Mix de eiwitten mooi luchtig tot mooie pieken. Voeg vervolgens lepel voor lepel 60 gram suiker toe. Voeg steeds pas een nieuwe lepel toe als de vorige volledig is opgenomen door het eiwit.
Spatel heel voorzichtig het eiwit (in delen) door het beslag heen totdat je een mooi luchtig egaal beslag hebt.
Spatel het voorzichtig op de bakplaat en spreid evenredig uit. Bak in 15 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Kiep de cake (op z'n kop) op de theedoek en trek voorzichtig het bakpapier van de bodem.
Rol de cake in de theedoek losjes op en laat volledig afkoelen.
Vulling
Maak ondertussen de vulling. Maal de hazelnoten fijn in de keukenmachine met de kristalsuiker. Voeg evt. een scheutje zonnebloemolie of melk toe als het te dik blijft.
Mix er vervolgens de poedersuiker doorheen. Smelt de witte chocolade in de magnetron of au bain marie op het fornuis. Mix dit vervolgens ook door de hazelnootpasta. Dek af en bewaar in de koelkast.
Mix de boter mooi luchtig met de mixer. Spatel hier vervolgens de hazelnootpasta doorheen tot een mooie luchtige vulling.
Cake vullen
Houd een deel van de vulling achter voor de topping. Bestrijk de cake royaal met de vulling (de kant waar je het bakpapier vanaf hebt getrokken) en rol de cake voorzichtig op. Leg met de naad naar beneden.
Spuit de rest van de vulling bovenop de cakerol en versier met wat witte kinderbueno.