Snijd de roomboter in kleine blokjes en mix dit met de basterdsuiker en kristalsuiker totdat het mengsel mooi luchtig is.
Mix hier vervolgens de eieren 1 voor 1 doorheen totdat je een smeuïg en luchtig mengsel hebt, meng er dan ook het vanille extract doorheen.
Mix er dan de bloem en het bakpoeder doorheen. Ga verder met een stevige houten lepel als het deeg te dik wordt. Meng het goed door elkaar totdat de bloem net is opgenomen.
Meng nu ook de sprinkles en mini marshmallows door het koekjesdeeg heen.
Leg een vel bakpapier klaar en schep met een kleine ijsschep mooie porties deeg uit je kom. Maak mooie kleine bolletjes van het deeg en leg deze op het bakpapier. Uit het deeg kun je ongeveer 24 kleine koekjes maken.
Bak de koekjes ongeveer 8 minuten in de voorverwarmde oven, totdat ze mooi bruin en krokant zijn. Haal ze uit de oven. Zorg voor voldoende afstand tussen de koeken, want ze zullen in de oven nog uitlopen.
Maak de koekjes wat ronder door ze rond de draaien met een ronde cookiecutter of de rand van een rond kommetje.
Laat de koekjes 10 minuten afkoelen op de bakplaat en leg ze vervolgens op een afkoelrooster. Laat ze volledig afkoelen.
Koekjes vullen
Doe de marshmallow fluff over in een spuitzak en spuit een laagje hiervan op de helft van de koekjes. Leg op elk bespoten koekje een nieuw koekje zodat je een mooie dubbeldekker koek hebt!
Bewaar de koekjes in de koelkast, anders gaat de vulling heel erg uitlopen.