Snijd de kippendijen in even grote blokjes en voeg het kerriepoeder, paprikapoeder, gemberpoeder, de vetsin en het chilipoeder toe. Roer alles goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Laat dit het liefst minstens 30 minuten staan zodat de smaken in kunnen trekken.
Kip kerrie noedels
Verhit een scheutje zonnebloemolie in een grote wokpan en bak hier de kippendijen mooi goudbruin in.
Maak ondertussen de ui schoon en snipper deze. Voeg toe aan de pan en bak zo'n 5 minuten mee.
Maak dan de knoflook schoon, snipper deze ook en voeg toe aan de pan. Bak 1 tot 2 minuten mee. Voeg dan de tomatenpuree en trassie toe en bak nog zo'n 2 minuten.
Maak de kouseband schoon en snijd in hapklare stukken. Voeg dit toe aan de pan. Voeg dan ook de ketjap manis, ketjap asin, het bouillonpoeder, de palmsuiker en het water toe.
Roer alles goed door elkaar en laat met het deksel op de pan pruttelen totdat de kouseband beetgaar is. Dit duurt zo'n 10 minuutjes.
Kook ondertussen de spaghetti in ruim gezouten water al dente en giet af. Roer dit door de kippendijen en garneer met verse koriander, gebakken uitjes en crispy chili oil.