Laat de gyoza velletjes op tijd ontdooien en houd ze goed afgedekt zodat ze niet uitdrogen.
Laat het krabvlees uitlekken en meng dit met de kewpie mayonaise en crispy chili oil.
Maak de gember schoon en rasp deze. Meng dit door het krabvlees heen. Maak ook de lente uitjes schoon en snijd heel fijn. Meng ook door het krabvlees.
Gyoza maken
Pak een lepeltje vulling en schep dit in het midden van het gyoza velletje. Maak je vinger lichtjes nat en bevochtig daarmee de buitenste rand van het deegvelletje.
Vouw het gyozavel dubbel en vouw het aan één kant in kleine vouwtjes dicht. Gewoon met je vingers dichtdrukken zou voldoende moeten zijn. Bewaar de gyoza onder plasticfolie of een schone licht vochtige theedoek totdat je ze allemaal gevouwen hebt.
Gyoza bakken
Verhit een scheutje zonnebloemolie in een pan op matig vuur. Leg de gyoza hier met de onderkant naar beneden in en bak ze in 3 tot 5 minuten mooi krokant aan de onderkant (check na 4 minuutjes).
Als je gyoza mooi bruin en krokant zijn besprenkel je de gyoza met 50 ml water en doe je het deksel op de pan.
Stoom de gyoza in 5 minuten mooi gaar, al het water zou dan verdampt moeten zijn.
Meng 2 delen kewpie mayonaise met 1 deel crispy chili oil en serveer als dipsausje bij de krab gyoza.