Kook de pasta al dente in ruim gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verhit een scheutje olie in een wokpan. Maak ondertussen de sjalotten schoon en snipper deze. Fruit ze in de olie totdat ze mooi zacht zijn.
Maak dan ook de knoflook schoon en snipper deze ook. Voeg toe aan de pan en bak nog een minuut of 2 mee.
Voeg dan de tomatenpuree toe en bak ook even mee. Blus af met een flinke scheut witte wijn. Roer goed door. Voeg dan ook het blik tomaten toe. Roer alles goed door elkaar.
Snijd de sardientjes in kleinere stukjes en voeg zowel de sardientjes als de tomatensaus toe aan de pan.
Snijd de olijven in plakjes en voeg dit samen met de kappertjes toe. Roer alles goed door elkaar.
Breng op smaak met citroensap, oregano, peper en zout. Roer de pasta er doorheen en garneer met de burrata en gerookte amandelen (grofgehakt)