Snijd de sukadelappen in blokjes en kruid met peper en zout. Meng het vlees vervolgens met de bloem. Verhit een flinke scheut zonnebloemolie in een diepe stoofpan en bak hierin het vlees rondom bruin.
Maak ondertussen de uien schoon en snipper deze. Voeg toe aan het vlees in de pan en bak even mee. Maak dan de knoflook schoon en pers deze uit bij het vlees. Maak de gember schoon en rasp deze bij het vlees. Roer alles goed door en bak nog zo'n 2 minuutjes.
Voeg de sojasaus, runderfond, appelazijn, gochujang, sesamolie en suiker toe aan de pan en roer goed door. Doe het deksel op de pan en stoof voor zo'n 3 tot 4 uur of totdat het vlees zo zacht is dat het uit elkaar valt. Haal dan het deksel van de pan en kook de saus in totdat je een mooie wat dikkere saus hebt.
Snijd de lente ui in ringetjes en roer dit samen met de geroosterde sesamzaadjes door het vlees. Serveer met witte rijst en geblancheerde spinazie.