Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Zorg dat alle plakjes bladerdeeg bedekt zijn onder folie of een theedoek zodat ze niet uitdrogen. Kluts het eitje en zet in een kommetje klaar met een kwastje erbij. Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de plakjes bladerdeeg in vieren en de knakworsten in drieën. Pak 2 stukjes bladerdeeg (die je dus al in vieren hebt gesneden). Doe op 1 van de stukjes een schepje broodje unox saus (ongeveer een theelepel) en snijd in het andere stukje 4 sneetjes in het midden met een scherp mes.
Leg het stukje knakworst op de broodje unox saus, leg hier het andere stukje bladerdeeg (die met die sneetjes er in) bovenop en druk de zijkanten goed aan elkaar met een vork.
Leg het broodje unox hapje op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met wat geklust ei. Doe dit totdat je alle plakjes bladerdeeg en alle knakworsten hebt gebruikt. Bak ze vervolgens in 20 minuten in de voorverwarmde oven mooi goudbruin.