Broodje unox hapjes

Broodje unox hapjes

Ik denk dat iedereen zowel knakworstjes in bladerdeeg als broodje unox lekker vindt! Wat dacht je van een combinatie van deze twee? Geloof mij, dat is een geniale combi!

De saus die het broodje unox zo lekker maakt, kun je gelukkig ook gewoon in de supermarkt kopen tegenwoordig 🙂 Dus is het helemaal niet meer moeilijk om zelf heerlijke broodje unox hapjes te maken! Je pakt wat bladerdeeg, doet er wat saus op gevolgd door het worstje, vouwt het dicht en hoppa de oven in! Zo makkelijk zijn deze broodje unox bladerdeeghapjes 🙂

En geloof mij, iedereen zal er van smullen! Ik vind dit toch wel de perfecte snack voor een gezellig borrelavondje of feestje. Je kunt ze namelijk prima voorbereiden, ze zijn makkelijk om te maken, zo opgewarmd en heel erg lekker! En als je toch bezig bent, kun je misschien ook mijn simpele frikandelbroodjes maken 🙂

Smakelijk!

Broodje unox bladerdeeghapjes
Pin recept Delen op Facebook
5 van 1 stem

Broodje unox bladerdeeghapjes

Voorbereiding 20 minuten
Bereiding 20 minuten
Totale bereidingstijd: 40 minuten
Porties: 30 hapjes
Auteur: Eviekookt

Ingrediënten

  • 15 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
  • 10 dikke knakworsten
  • broodje unox saus
  • 1 ei

Instructies

  • Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Zorg dat alle plakjes bladerdeeg bedekt zijn onder folie of een theedoek zodat ze niet uitdrogen. Kluts het eitje en zet in een kommetje klaar met een kwastje erbij. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de plakjes bladerdeeg in vieren en de knakworsten in drieën. Pak 2 stukjes bladerdeeg (die je dus al in vieren hebt gesneden). Doe op 1 van de stukjes een schepje broodje unox saus (ongeveer een theelepel) en snijd in het andere stukje 4 sneetjes in het midden met een scherp mes.
  • Leg het stukje knakworst op de broodje unox saus, leg hier het andere stukje bladerdeeg (die met die sneetjes er in) bovenop en druk de zijkanten goed aan elkaar met een vork.
  • Leg het broodje unox hapje op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met wat geklust ei. Doe dit totdat je alle plakjes bladerdeeg en alle knakworsten hebt gebruikt. Bak ze vervolgens in 20 minuten in de voorverwarmde oven mooi goudbruin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.