Nieuwste berichten

Zuid-Afrikaanse Melktert
Alle recepten

Zuid-Afrikaanse Melktert

Als onderdeel van een Zuid-Afrikaans avondje, maakte ik deze heerlijke melktert! De Zuid-Afrikaanse taal is heel erg leuk en herkenbaar voor ons, want deze melktert is letterlijk een taart (of tert zoals ze het daar noemen) van melk. Logisch, toch? En eigenlijk is het best een makkelijk gerecht. Zeker als je enkel naar de vulling […]

Lekker en Gevarieerd weekmenu week 21
Weekmenu's

Lekker en Gevarieerd Weekmenu – Week 21

Spookt de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ ook wekelijks door jouw hoofd rond? Dan help ik je graag op weg! Met deze lekkere recepten maak jij elke week de lekkerste gerechten! Doordeweeks lekker makkelijk en in het weekend kun wat meer uitpakken met recepten die iets langer duren. Maandag: Pasta pesto met mortadella en burrata […]

Tortilla met tonijn, zwarte olijven, ansjovis en feta
Alle recepten, Bijgerechten Recepten, Hapjes, Pasen, Spanje, Tapas, Vis

Tortilla met tonijn, olijven en feta

Ik heb eigenlijk al een heel goed recept voor een Spaanse tortilla, met chorizo. Maar ik wilde toch eens een keer wat andere smaken proberen. Tortilla leent zich daar namelijk perfect voor. Dit recept is dus voor mijn eerste experiment met de basistortilla. Eentje met tonijn, ansjovis, feta en zwarte olijven. Een combinatie van ingrediënten […]

Lekker en Gevarieerd weekmenu week 20
Weekmenu's

Lekker en Gevarieerd Weekmenu – Week 20

Spookt de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ ook wekelijks door jouw hoofd rond? Dan help ik je graag op weg! Met deze lekkere recepten maak jij elke week de lekkerste gerechten! Doordeweeks lekker makkelijk en in het weekend kun wat meer uitpakken met recepten die iets langer duren. Maandag: Koreaanse carbonara noodles Voor de maandag […]

Hongaarse goulash van champignons
Alle recepten, Herfst, Hongarije, Hoofdgerechten, Stoofpotjes, Vegan, Vegetarisch, Winter

Hongaarse paddenstoelen goulash

Ik wilde al een tijdje een Hongaarse stoofpot maken, maar dan met paddenstoelen en zonder vlees. Uiteindelijk werd dat een soort vegetarische goulash met lekker veel champignons. Ik probeerde het ook met oesterzwammen, maar die vielen teveel uit elkaar. Je zou evt. nog konings-oesterzwammen of portobello toe kunnen voegen als je toch een gemengde paddenstoelenmix […]