Alle recepten

Côte de Boeuf met café de Paris saus

Côte de Boeuf met café de Paris saus

Ik zat laatst in het boek Flavour van Ottolenghi te bladeren op zoek naar inspiratie en kwam een recept tegen voor café de Paris saus en dat leek me perfect bij het heerlijke stuk Côte de Boeuf dat ik nog had liggen. De Café de […]

Eenden gyoza met hoisinsaus

Eenden gyoza met hoisinsaus

Een tijdje terug maakte ik heel erg veel gyoza, 4 verschillende soorten en van elke soort lekker veel zodat ik een mooi voorraadje in de diepvries heb. De recepten voor de verschillende gyoza komen wat verspreid online om geen gyoza overload te krijgen :p Je […]

Noedelsoep met gyoza en kipgehakt

Noedelsoep met gyoza en kipgehakt

Ik heb een heerlijke goedgevulde noedelsoep voor je klaarstaan vandaag! De soep is lekker makkelijk en maak je gewoon met kippenbouillon (van tablet) of uit een pak. Je brengt de soep natuurlijk wel nog op smaak met wat lekkere Aziatische smaakmakers. Maar de meeste smaak […]

Kip Kerrie noedels

Kip Kerrie noedels

Ik had echt zin in noedels en dan in de stijl van Surinaamse bami. Dus ik maakte deze kip kerrie noedels, geïnspireerd op mijn Surinaamse bami. Ik maak deze noedels met spaghetti in plaats van met ‘echte’ noedels, dat deed ik voor het eerst bij […]

Dubbeldekker cookies met marshmallow fluff

Dubbeldekker cookies met marshmallow fluff

Ik bak vaker American cookies, dus het basisrecept voor deze koekjes is al aardig gefinetuned. Meestal bak ik grote koeken, maar je kunt er ook makkelijk deze kleinere koekjes van maken. Omdat je dubbele koeken maakt, zijn ze wat beter qua portie als je ze […]

Lekker & Gevarieerd Weekmenu – Week 14

Lekker & Gevarieerd Weekmenu – Week 14

Spookt de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ ook wekelijks door jouw hoofd rond? Dan help ik je graag op weg! Met deze lekkere recepten maak jij elke week de lekkerste gerechten! Doordeweeks lekker makkelijk en in het weekend kun wat meer uitpakken met recepten die […]

Italiaanse kalfsstoof met rozijnen

Italiaanse kalfsstoof met rozijnen

Ik ging weer eens de keuken in met Michelle van Mies’ Winejournal voor een lekkere wijnspijs-combi. Soms bedenk ik al een gerecht of een thema en kiest Michelle er wijn bij en soms heeft Michelle al een lekkere wijn (zoals nu) en bedenk ik en […]

10 Beste recepten van Maart

10 Beste recepten van Maart

Elke maand zet ik de best bekeken nieuwe recepten van de afgelopen maand voor je op een rijtje! En deze keer is het tijd voor de beste recepten van Maart. En ik heb weer wat heerlijke recepten voor je in petto! Heerlijk gevarieerd en van […]

Vitello tonnato bavette rollade

Vitello tonnato bavette rollade

Ik had wat moeite met het vullen van deze bavette, dat zie je misschien wel aan de foto, maar dat komt vooral omdat ik een vrij klein stuk vlees had (250 gram). Met een groter stuk vlees (zoals in dit recept), moet dat zeker goedkomen! […]

Zachte koffiebroodjes

Zachte koffiebroodjes

Ik wilde een soort koffiebroodjes maken, maar dan anders. Koffiebroodjes maak je normaal gesproken van bladerdeeg, maar ik vind juist de zoete rolls (zoals cinnamon rolls) zo lekker. Dus besloot ik zachte koffiebroodjes te maken. Zonder de frosting, maar met frosting kan ook prima, gebruik […]

Lekker & Gevarieerd Weekmenu – Week 13

Lekker & Gevarieerd Weekmenu – Week 13

Spookt de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ ook wekelijks door jouw hoofd rond? Dan help ik je graag op weg! Met deze lekkere recepten maak jij elke week de lekkerste gerechten! Doordeweeks lekker makkelijk en in het weekend kun wat meer uitpakken met recepten die […]

Rustiek brood bakken

Rustiek brood bakken

Ik heb een paar pogingen nodig gehad om het brood naar tevredenheid te krijgen, maar met de structuur en smaak van het brood dat ik met dit recept bakte, was ik erg tevreden! Een mooie open kruim, maar toch nog een lekkere stevigheid en een […]