Verwarm de oven voor op 220 graden en zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Snijd de roomboter in blokjes en mix dit met de, kristalsuiker, basterdsuiker en de vanillesuiker luchtig. Voeg vervolgens 1 voor 1 de eieren toe en mix tot een luchtig geheel.
Mix in een andere kom de maizena, het bakpoeder, de bakingsoda, mespunt zout en de bloem goed door elkaar. Roer dit vervolgens met een spatel of houten lepel door het ei-suiker mengsel tot een stevig beslag. Hak de melkchocolade grof en breek de kinderchocolade in stukjes. Roer dit ook door het deeg.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schep met een ijsschep 12 bollen van het beslag en leg deze op de bakplaat. Bak de koekjes vervolgens 8 minuten in de voorverwarmde oven.
Vullen & toppen
Doe de duo penotti in een spuitzak. Vul de koekjes als ze nog warm zijn! Steek de spuitzak bovenin het koekje en spuit de penotti in het koekje totdat het koekje bovenop begint te scheuren. Haal dan voorzichtig de spuitzak uit het koekje en blijf de vulling er zachtjes inspuiten totdat er een klein beetje vulling uit het koekje steekt. Bij het afkoelen, zal de vulling namelijk nog wat 'krimpen'. Koel de koekjes in de koelkast.
Smelt dan de 200 gram kinderchocolade in een pannetje. Dip de bovenkant van de koekjes hierin en druk er een kinderchocolade reepje bovenop. Laat weer uitharden in de koelkast. Daarna kun je de koekjes buiten de koelkast bewaren (in een luchtdichte doos)