Klop de roomboter mooi luchtig met de mixer. Klop er dan de suiker doorheen totdat je een mooie luchtige botercrème hebt.
Mix er vervolgens 1 voor 1 de eidooiers doorheen totdat je een mooie smeuïge (niet-korrelige) luchtige botercrème hebt. Mix er dan de vanille doorheen. Zet de botercrème even opzij
Cookie cake
Zet de koffie en los hier de suiker in op. Roer goed door en giet de koffie in een brede schaal.
Zet 4 bordjes klaar. Dip een koekje in de koffie en leg deze op één van de bordjes. Bestrijk deze met een deel van de botercrème.
Doe dit ook bij het volgende bordje en bouw zo je bolo de bolacha torentjes op. Telkens met een in koffie gedoopt koekje, gevolgd door een laagje botercrème. Je kunt zelf bepalen hoe hoog je ze wil maken.
Houd er wel rekening mee dat je nog botercrème nodig hebt om de buitenkant van de cakejes te bestrijken. Strijk de cakejes zo strak mogelijk af. Dek ze af en zet minstens 1 uur in de koelkast.
Verkruimel voor het serveren nog een koekje over de toetjes.