Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Zeewierchips met zalm hapjes
Gang
Amuse, Hapjes
Keuken
Japan
Voorbereidingstijd
1
uur
uur
Bereidingstijd
15
minuten
minuten
Totale tijd
1
uur
uur
15
minuten
minuten
Porties
20
hapjes
Auteur
Eviekookt
Ingrediënten
200
gram
verse zalmfilet zonder huid
3
el
Japanse sojasaus
1
kleine avocado
1
el
witte en/of zwarte sesamzaadjes
1
zak
tempura zeewierchips
Instructies
Snijd de zal in kleine blokjes en meng met de sojasaus. Dek af en zet ongeveer 1 uurtje in de koelkast.
Maak de avocado schoon en snijd de avocado in kleine blokjes. Roer dit samen met de sesamzaadjes door de zalm heen.
Verdeel de zalm over de zeewierchips en serveer!