Kook de orzo al dente volgens de bereidingswijze op de verpakking in ruim gezouten water.
Kook de maiskolven in zo'n 15 minuutjes mooi gaar in gezouten water. Laat afkoelen en snijd dan de maiskorrels van de kolven en doe in een grote saladekom.
Snijd de cherrytomaatjes in kwartjes en doe deze in de kom bij de maiskorrels.
Maak de komkommer schoon en snijd deze in blokjes. Voeg dit ook toe
Laat het blikje bonen uitlekken en voeg dit ook toe aan de groenten in de kom.
Voeg hier nu ook de cottage cheese aan toe en breng op smaak met de tabasco, limoensap, zout en peper.
Roer er vervolgens de gekookte orzo doorheen.
Cajun garnalen
Verhit een scheutje olie in een pannetje en bak hier de garnalen in, samen met de cajun kruiden. Bak kort, totdat de garnalen nét gaar zijn.
Verdeel de salade over 4 kommen en verdeel hier de cajun garnalen over.