Snijd het lamsvlees in blokjes en roer dit om met de zelfgemaakte shoarmakruiden.
Verhit een klont boter in een stoofpan en bak hier het vlees (eventueel) in porties goudbruin in.
Maak de knoflook schoon en snipper deze. Voeg toe aan het vlees en bak een minuutje mee.
Voeg de bloem toe en bak dit ook een paar minuutjes mee. Roer er dan het bier en de fond doorheen.
Laat het shoarma stoofvlees 2 tot 3 uur stoven of totdat het vlees bijna uit elkaar valt.
Haal een half uur voor het einde van de stooftijd het deksel van de pan en laat de saus wat indikken.
Gebakken uien
Maak de uien schoon en snijd deze in ringen. Verhit nog wat boter in een braadpan en stoof hier de uien in totdat ze lichtbruin en zacht zijn. Doe dit op laag vuur.
Ik laat de uien niet helemaal karamelliseren, omdat ik het wel lekker vind als ze nog een beetje bite hebben. Maar je kunt zelf bepalen hoe ver je ze wil stoven.
Garnering
Garneer het shoarma stoofvlees met de gebakken uien, wat chiliflakes en verse peterselie. Lekker met zelfgebakken pita of friet.