Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Blini's met avocado, pesto en gamba's
Gang
Amuse, Borrelhapje, Hapjes
Keuken
Italië
Voorbereidingstijd
15
minuten
minuten
Bereidingstijd
15
minuten
minuten
Totale tijd
30
minuten
minuten
Servings
16
blini's
Author
Eviekookt
Ingredients
2
avocado's
4
el
koelverse groene persto
scheutje
olijfolie
16
gamba's
peper en zout
16
blini's
zalmeitjes
Instructions
Maak de avocado's schoon, snijd in stukjes en prak met een vork mooi zacht.
Meng hier 4 el groene pesto doorheen en roer goed door elkaar.
Bak de gamba's in een scheutje olie totdat ze nét gaar zijn - ze kleuren dan nét roze. Breng ze op smaak met peper en zout.
Doe de blini's even kort in de magnetron.
Verdeel het avocadomengsel over de blini's. Leg op elke blini 1 gamba en schep hier wat zalmeitjes op.