Go Back
Lunch wraps met omelet, ham, kaas en shriracha mayonaise
Afdrukken

Lunch wraps met ei, ham en kaas

Gang Lunch
Keuken Nederland
Bereidingstijd 20 minuten
Porties 2 wraps

Ingrediƫnten

  • 4 eieren
  • peper en zout
  • klontje boter
  • 2 wraps
  • 1 el mayonaise
  • 1 el sriracha (als je van pittig houdt)
  • 2 plakken gekookte ham
  • belegen kaas
  • veldsla of rucola

Instructies

  • Klop de eieren (per 2 apart). Verhit een klontje boter in een pan en bak hier de helft van de geklopte eitjes in (2 eieren) met het deksel op de pan. Als de bovenkant is gestold, draai je het eitje om. Doe dit vervolgens ook voor het volgende eitje.
  • Meng ondertussen 2 el mayonaise met 1 el sriracha en bestrijk hier de wraps mee. Leg hier het gebakken ei op gevolgd door een plak ham, wat plakjes belegen kaas en wat sla. Rol de wrap op en klaar is je lunch of ontbijt!