Lunch wraps met ham, kaas en ei

Lunch wraps met ham, kaas en ei

Nu ik al 2 weken thuis aan het werken ben, besteed ik ook wat meer tijd aan mijn lunch. Want ja, waarom niet? De tijd is er nu toch! Daarom een heerlijk simpel receptje voor zelfgemaakte lunch wraps. Echt makkelijk, met een gebakken eitje, wat ham & kaas en een beetje sla. En om het toch iets extra’s te geven: een sriracha mayonaise om wat extra pit te geven! Kun je niet zo goed tegen pittig eten? Dan kun je wat minder sriracha toevoegen, zodat het ook wat minder pittig is.

Bak je omeletjes met goed geklutste eitjes en het deksel op de pan. Zo krijg je heerlijke luchtige gebakken eitjes die heerlijk vullend zijn. Een goede en stevige lunch dus! Zodat je je prima kunt focussen de rest van de dag 🙂 Wel zo fijn, als je net als ik de hele dag thuis zit te werken 😉

Neem dus even 20 minuutjes de tijd om deze makkelijke lunch wraps te maken! Je zult er geen spijt van krijgen 🙂

Smakelijk!

Lunch wraps met omelet, ham, kaas en shriracha mayonaise

Lunch wraps met ei, ham en kaas

Bereiding 20 min
Porties: 2 wraps

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • peper en zout
  • klontje boter
  • 2 wraps
  • 1 el mayonaise
  • 1 el sriracha (als je van pittig houdt)
  • 2 plakken gekookte ham
  • belegen kaas
  • veldsla of rucola

Instructies

  • Klop de eieren (per 2 apart). Verhit een klontje boter in een pan en bak hier de helft van de geklopte eitjes in (2 eieren) met het deksel op de pan. Als de bovenkant is gestold, draai je het eitje om. Doe dit vervolgens ook voor het volgende eitje.
  • Meng ondertussen 2 el mayonaise met 1 el sriracha en bestrijk hier de wraps mee. Leg hier het gebakken ei op gevolgd door een plak ham, wat plakjes belegen kaas en wat sla. Rol de wrap op en klaar is je lunch of ontbijt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *