Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Tagliatelle met macademiasaus en zalm
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Italië
Voorbereidingstijd
10
minuten
minuten
Bereidingstijd
20
minuten
minuten
Totale tijd
30
minuten
minuten
Porties
4
personen
Auteur
Eviekookt
Ingrediënten
300
gram
tagliatelle
2
el
macademiapasta
2
kopjes
pastawater
1
el
citroensap
50
gram
geraspte parmezaanse kaas
bosje
verse peterselie
gemalen zwarte peper
300
gram
warmgerookte zalm
100
gram
macademia nootjes
gezouten of ongezouten
Instructies
Kook de pasta al dente in ruim gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bewaar 2 tot 3 kopjes van het pastawater.
Roer de macademiapasta door de pasta.
Roer er nu ook 2 kopjes pastawater en het citroensap doorheen.
Rasp de parmezaanse kaas en roer dit ook door de pasta heen.
Hak de peterselie fijn en roer dit ook door de pasta.
Breng op smaak met zwarte peper.
Trek de zalm met 2 vorken uit elkaar (verwijder evt. de huid) en roer dit ook door de pasta heen.
Hak de macademia nootjes grof en strooi deze over de pasta. Enjoy!