Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Nacho kapsalon
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Mexico, Nederland
Voorbereidingstijd
20
minuten
minuten
Bereidingstijd
20
minuten
minuten
Totale tijd
40
minuten
minuten
Servings
4
personen
Author
Eviekookt
Ingredients
Nacho kapsalon
800
gram
kippendijen
4
el
cajun kruiden
scheutje
zonnebloemolie
1
grote zak
tortillachips
1
zakje
geraspte cheddar
Crème fraîche aus
200
gram
crème fraîche
1
teentje
knoflook
2
el
uitenpoeder
zout en peper
1
tl
gedroogde peterselie
paar
druppels
citroensap
Nacho kapsalon afmaken
1
zakje
ijsbergsla
2
jalapeñopepers
Instructions
Nacho kapsalon
Verwarm de oven voor op 200 graden, op de grillstand.
Snijd de kippendijen in dunne reepjes en kruid ze rondom goed met de canjun kruiden.
Verhit een scheutje olie in een wokpan en bak de kipreepjes gaar.
Doe de tortillachips in 1 grote of meerdere kleine ovenschalen. Verdeel hier de kipreepjes overheen en bestrooi met de geraspte cheddar.
Grill dit in de oven totdat de cheddar gesmolten is.
Crème fraîche saus
Maak de knoflook schoon en pers deze uit. Meng met de overige ingrediënten voor de saus en breng op smaak met peper en zout.
Nacho kapsalon afmaken
Haal de nacho kapsalon uit de oven. Verdeel de ijsbergsla er overheen. Snijd de jalapeño's in ringetjes en verdeel dit ook over de kapsalon.
Schep de saus er op en serveer!