Samenwerken met EvieKookt?

Wil je jouw product of bedrijf in de spotlight zetten? Daar kan ik je zeker bij helpen! Mijn website wordt maandelijks door ruim 100.000 unieke foodlovers bezocht die maandelijks samen ruim 160.000 pagina’s bekijken. Wil je jouw merk of product door mij laten promoten? Dan ga ik graag in de keuken aan de slag met een leuk recept om jouw product te laten shinen. Of misschien kunnen we samen een leuke winactie opzetten?

Daarnaast bereik ik met Instagram zo’n 15.000 volgers en op Pinterest heb ik ruim 170.000 maandelijkse kijkers. Heb je interesse in een recept met jouw product, een review, advertorial of een post op mijn instagram account? Neem dan contact met mij op via Instagram of stuur een mailtje naar eviekookt@gmail.com.

Wil je me iets toesturen voor een review of shout out op mijn Social Media kanalen? Dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk en dat mag dan ook altijd! Ik geef hierbij echter geen garanties dat ik er ook daadwerkelijk iets mee doe, dat is totaal afhankelijk van mijn mening over het product. Ik zal dan ook altijd eerlijk zijn in mijn stories, postst & artikelen. Stuur me van tevoren een berichtje voor mijn contactgegevens, dan kunnen we samen kijken wat ik voor jou kan betekenen.