Samenwerken met Eviekookt?

Wil je jouw product of bedrijf in de spotlight zetten? Daar kan ik je zeker bij helpen! Mijn website wordt maandelijks door ruim 20.000 unieke foodlovers bezocht die maandelijks samen ruim 35.000 pagina’s bekijken. Wil je jouw merk of product door mij laten promoten? Dan werk ik graag mee aan een review of ga ik in de keuken aan de slag met een leuk recept om jouw product te laten shinen.

Daarnaast bereik ik met mijn Instagram ruim 5.000 volgers. Heb je interesse in een recept met jouw product, een review, advertorial of een post op mijn instagram account? Neem dan contact met mij op via Instagram of stuur een mailtje naar eviekookt@gmail.com.

Wil je me iets toesturen voor een review of shout out op mijn Social Media kanalen? Stuur me dan even een berichtje voor mijn adresgegevens. Dan kunnen we samen kijken wat ik voor jou kan betekenen.