Deze Indiase vegetarische groentecurry is extra romig door het toevoegen van cashewnotenpasta, room & yoghurt. En heerlijk kruidig en geurig door de Indiase kruiden. Lekker met saffraanrijst en naan of papadums. Je kunt deze groentecurry ook serveren als onderdeel van een Indiase maaltijd naast bijvoorbeeld een Rogan Josh, Garnalen Biryani of Madras Curry. Ik vind […]
Nieuwste berichten
Raita met komkommer
Een raita is een Indiase yoghurtsaus met komkommer en munt. De frisse smaken van de komkommer, yoghurt en de munt combineren heerlijk met een kruidige curry of biryani. In India zie je de raita ook vaak als onderdeel van het voorgerecht, samen met bijvoorbeeld een mangochutney en een tomatenrelish. Dit wordt vaak geserveerd met heerlijke […]
Risotto maken is makkelijk met mijn tips voor de perfecte risotto!
Ik hoor vaak van mensen om me heen dat ze risotto maken moeilijk vinden. Ze vinden het lekker, maar durven het zelf niet zo goed aan om het te maken. Laten we deze fabel snel de wereld uit helpen. Want risotto maken is helemaal niet moeilijk. Je moet er alleen even de tijd voor nemen, […]
Spaanse octopus salade
De inspiratie voor deze octopus salade heb ik overigens (helaas) gejat.. Van culinair genie Rick Stein, waar ik 3 prachtige kookboeken van in mijn kast heb staan. En tja, die man is gewoon een genie, dus wie ben ik om zijn recepten aan te passen of het beter te doen dan hij. Laten we daarom […]
