Wraps met zalm, mango en pecannoten

Wraps met zalm en mango

Ik wilde een lichte avondmaaltijd maken met lekkere verse ingrediënten. Ik vind het niet erg als mijn avondeten niet altijd warm is. Bij een maaltijdsalade eet je namelijk ook gewoon een koud gerecht.

Toen bedacht ik deze heerlijk simpele zalmwraps met lekkere verse ingrediënten zoals rucola, mango en avocado. Heerlijk in combinatie met zachte roomkaas en knapperige pecannoten.

Dit recept is echter ook prima geschikt als hapje op een feestje of als lunch. Maar ik vond het juist heerlijk op een avondje waarop je lekker licht wil eten en niet veel tijd hebt om lang in de keuken te staan.

Ik maakte expres een paar wraps teveel zodat ik de volgende dag een heerlijke lunch had, ook een goed idee natuurlijk!

Smakelijk!

Wraps met zalm, mango en pecannoten
Pin recept Delen op Facebook
5 van 1 stem

Wraps met zalm en mango

Voorbereiding 20 minuten
Totale bereidingstijd: 20 minuten
Porties: 4 personen
Auteur: Eviekookt

Ingrediënten

  • 8 tortilla’s
  • monchou roomkaas
  • 400 gram gerookte zalm
  • 200 gram rucola
  • 2 avocado’s
  • 400 gram cherrytomaatjes
  • 1 mango
  • flinke handvol pecannoten
  • versgemalen zwarte peper

Instructies

  • Maak de mango en de avocado’s schoon en snijd ze beiden in reepjes. Snijd de cherrytomaatjes doormidden en zet alles opzij totdat je het nodig hebt. Smeer de tortilla’s in met de roomkaas en beleg met de gerookte zalm, rucola, avocadoreepjes, mangoreepjes, cherrytomaatjes en pecannoten. Bestrooi met wat peper en vouw de tortilla’s dicht. Je kunt ze vastmaken met een prikker, zodat ze niet uit elkaar vallen.
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.