Hugo: Zelf hugo maken met dit simpele recept

Hugo: Zelf hugo maken met dit simpele recept

Wil je een keer iets specialers serveren dan een glas prosecco of een glas cava? Maar wil je jezelf niet teveel werk op de hals halen? Dan is deze zelfgemaakte Hugo een leuk idee 🙂 Zelf ben ik helemaal geen fan van de Hugo die je in de supermarkt koopt, maar deze zelfgemaakte variant smaakt gelukkig een stuk beter en vind ik wél erg lekker!

Het blijft natuurlijk een zoet drankje.. dus je moet er wel van houden natuurlijk. Wil je op een feestelijke avond (Oud & Nieuw of een feestje misschien?) iets leukers en anders serveren dan een glaasje bubbels dan kun je een paar glazen van deze feestelijke Hugo maken 🙂 Of geniet er van tijdens een heerlijke zomerse avond. Wanneer je dit ook wil drinken, kies een goed gezelschap en geniet! Want dit is eigenlijk altijd wel lekker.

En het is helemaal niet moeilijk om te maken. Bedenk voor hoeveel mensen je het wil maken en sla daarvoor voldoende in. Met de elderflower likeur (van Bols) kun je een flinke hoeveelheid glazen Hugo maken. Maar zorg er dan ook voor dat je voldoende tonic en prosecco in huis hebt! Anders moet je straks de elderflower likeur puur drinken :p Wat natuurlijk ook geen straf is, maar wel anders dan een glas zelfgemaakte Hugo :p

Geniet ervan 😉 en Proost!

Hugo: Zelfgemaakte hugo met dit supersimpele hugo recept
Pin recept Delen op Facebook
Nog geen reviews

Hugo: Zelfgemaakte hugo met dit supersimpele hugo recept

Voorbereiding 10 minuten
Totale bereidingstijd: 10 minuten
Porties: 4 glazen
Auteur: Eviekookt

Ingrediënten

  • elderflower likeur (vlierbloesem likeur)
  • prosecco
  • Fentimans elderflower tonic
  • ijsblokjes
  • limoen
  • verse munt

Instructies

  • Vul een groot Gin & Tonic glas met ijsblokjes. Doe 1 shot elderflower likeur in het glas en vul aan met gelijke hoeveelheden prosecco en elderflower tonic. Snijd de limoen in plakjes en garneer met een paar schijfjes limoen en verse munt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.