Lekker & Gevarieerd Weekmenu – Week 5

Lekker & Gevarieerd Weekmenu – Week 5

Spookt de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ ook wekelijks in jouw hoofd rond? Dan help ik je graag op weg! Met deze lekkere recepten maak jij elke week de lekkerste gerechten! Doordeweeks lekker makkelijk en in het weekend kun wat meer uitpakken met recepten die iets langer duren.

Maandag Spaghetti met mortadella en pistachenootjes

Spaghetti met pistache roomsaus en mortadella

Easy Monday! We starten de week met een heerlijke pasta met een gouden combi. Mortadella en pistache zijn namelijk echt fantastisch samen! Met deze pasta op maandag ga je zeker een fantastische week tegemoet!

>> Naar recept voor spaghetti met mortadella en pistache

Dinsdag Vega oesterzwam curry

Indiase curry met oesterzwam

Vandaag een heerlijke vega curry van oesterzwam. Deze curry is gebaseerd op het recept voor butter chicken, maar dan helemaal vega. Echt een toppertje!

>> Naar recept voor oesterzwam curry

Woensdag Laksa noodles met entrecote

Singaporese laksa noodles van Prima Taste met entrecote en een zachtgekookt eitje

Halverwege de werkweek! We maken een heerlijke Aziatische laksa van instant-noodles, maar dan de luxe variant. Lekker makkelijk maar wel premium 🙂

>> Naar recept voor laksa noodles

Donderdag Kabeljauw gratin

Kabeljauw gratin in tomatensaus

Vandaag is het tijd voor een visje! In dit recept gaar je de kabeljauw in een heerlijke smaakvolle tomatensaus en gratineer je ‘m met heerlijke krokante kaas. Zo krijg je meteen zin in weekend!

>> Naar recept voor kabeljauw gratin

Vrijdag Indiase worstenbroodjes

Indiase worstenbroodjes

En het is weer vrijdag! Vandaag maken we alvast iets lekkers voor het weekend. Deze Indiase worstenbroodjes wil je echt maken! Heerlijk om als snack te hebben (je kunt ze prima invriezen) of voor bij de borrel.

>> Naar recept voor Indiase worstenbroodjes

Zaterdag Stifado

Stifado: Grieks stoofvlees

In het weekend neem ik altijd graag de tijd om iets te maken dat wat meer tijd kost. Dus als je de tijd hebt, zet dan deze heerlijke Griekse stoofpot op het menu! Comfortfood ten top 🙂

>> Naar recept voor Griekse stifado

Zondag Rozen firni met gin

Rozen firni met Japanse bloesem gin

Voor wie zondag extra wil uitpakken heb ik vandaag een heerlijk toetje. Deze rozen firni is heel erg makkelijk om te maken en echt super lekker! Zeker als je nog geen idee heb wat firni is :p

>> Naar recept voor rozen firni met gin

Hopelijk geeft dit weekmenu je wat lekkere inspiratie om deze week mee aan de slag te gaan! Kom volgende week weer even terug voor het weekmenu voor de volgende week!

Smakelijk 🙂


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.