Tagliata di manzo bruschetta

Tagliata di manzo bruschetta

Ik vind bruschetta altijd heerlijk om te maken en om te eten. Je kunt deze broodjes namelijk met zoveel verschillende dingen beleggen en het is eigenlijk altijd lekker :). Deze keer liet ik me inspireren door het gerecht tagliata di manzo.

Ik belegde de bruschetta met een beetje rucola, rosbief, parmezaanse kaas en balsamico dressing. Super simpel, maar allemaal pure en lekkere ingrediënten die ook heerlijk bij elkaar passen 🙂 Een heel lekker hapje dus weer!

Perfect om je maaltijd mee af te trappen, maar natuurlijk ook heel erg lekker op een borrelplank bij de borrel! Het fijne is dat je alle losse onderdelen alvast kunt voorbereiden en de broodjes vervolgens alleen nog maar hoeft te beleggen voordat je ze gaat eten.

Smakelijk!

Tagliata di manzo bruschetta met rosbief
Pin recept Delen op Facebook
Nog geen reviews

Tagliata di manzo bruschetta

Voorbereiding 10 minuten
Bereiding 20 minuten
Totale bereidingstijd: 30 minuten
Porties: 24 bruschetta
Auteur: Eviekookt

Ingrediënten

  • 1 stokbrood
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 2 teentjes knoflook
  • zakje rucola
  • 200 gram gesneden rosbief
  • balsamico dressing
  • parmezaanse kaas flakes

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het stokbrood in sneetjes. Bestrijk elk sneetje stokbrood met wat olijfolie.
  • Strooi hier wat peper en zout over. Leg de broodjes in een enkele laag op een ovenrooster en rooster ze in zo'n 5 minuutjes lichtbruin.
  • Maak de knoflookteentjes schoon en halveer deze. Wrijf de snijkant van de knoflook over de nog warme stokbroodjes. Laat de broodjes vervolgens afkoelen
  • Verdeel een beetje rucola over de broodjes heen. Leg hier een plakje rosbief op, gevolgd door een paar parmezaanse kaas flakes en een paar druppels balsamico dressing.
  • Breng de bruschetta op smaak met peper en zout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.