Frambozen scroppino

Frambozen scroppino

Vind jij scroppino ook zo’n lekker drankje? Een toetje vind ik het eigenlijk niet, maar voor tussendoor vind ik een scroppino heerlijk! Nou wilde ik deze keer eens wat anders doen, dus besloot ik een fruitige roze variant te maken! Met bosvruchten sorbetijs, rosé cava en verse frambozen. Gewoon om eens een keer wat anders te doen 🙂

En ik kan je vertellen dat dit ook een heerlijke combinatie is! Anders, dat zeker, maar wel minstens zo lekker. Gewoon wat zoeter en fruitiger 🙂 Ik serveerde de scroppino’s tijdens een etentje tussen het voor/tussengerecht en het hoofdgerecht. Mooi om op die manier je smaak weer even te neutraliseren.

Maar wil je het liever als toetje serveren, dan is dat ook prima natuurlijk! Net zo lekker, alleen mis je dan de ruimte voor een écht toetje :p Of je doet het allebei, natuurlijk ook een optie 🙂

Geniet ervan!

Frambozen scroppino
Pin recept Delen op Facebook
Nog geen reviews

Frambozen scroppino

Voorbereiding 10 minuten
Bereiding 20 minuten
Totale bereidingstijd: 30 minuten
Porties: 4 personen
Auteur: Eviekookt

Ingrediënten

  • 8 ijsscheppen bosvruchten sorbetijs
  • 150 ml wodka
  • rosé cava
  • verse frambozen

Instructies

  • Verdeel een paar frambozen over 4 champagneglazen
  • Blend (of mix) het sorbetijs met de wodka tot een mooi smeuïg geheel. Verdeel dit over de 4 glazen en schenk er de cava bij. Geniet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.