Ik kook graag met drank. Zal je niet nieuw zijn als je vaker op mijn site bent geweest 🙂 Deze keer maakte ik een heerlijke Portugese chouriço portsaus. En verwar chouriço vooral niet met chorizo, want dat is echt wat anders. Chorizo komt uit Spanje en chouriço uit Portugal. Chouriço is een stuk grover dan de Spaanse chorizo en wat minder rokerig van smaak. Je kunt het denk ik het beste omschrijven als een wat vlezigere worst. Heel erg lekker in ieder geval!
Ik neem ze graag mij uit Portugal, dan heb je natuurlijk de beste! Maar helaas kom ik daar ook niet maandelijks.. Dus ik heb deze keer een aantal nieuwe besteld bij deze webshop. Heel erg benieuwd, hoop dat ze net zo lekker zijn als deze die ik nog uit Portugal had 🙂
Eigenlijk ging het me om de chouriço portsaus, maarja dat kun je moeilijk zo oplepelen als avondeten (lijkt me overigens best lekker :p), dus bakte ik er heerlijke ribeye steaks bij en roosterde ik wat aardappeltjes in de airfryer (love de mijne van