M&M Cookies met Tony’s Chocolonely salted caramel

M&M Cookies met Tony’s Chocolonely salted caramel

Koekjes zijn altijd goed en heerlijk simpel om te maken! En welke smaken gaan er nou beter samen dan zout en caramel? Met chocolade natuurlijk! En laat m&m nou net een heerlijke limited edition m&m’s met salted caramel uitgebracht hebben! Perfect om samen met de heerlijke Tony’s chocolonely Salted caramel door de koekjes heen te mengen.

Even kort de oven in zodat ze nog lekker smeuïg zijn van binnen en heerlijk knapperig van buiten en je hebt heerlijke koekjes! Voor bij de koffie, op een feestje of gewoon als tussendoortje thuis of op je werk. Maar het liefst eet je ze als ze nog lekker warm zijn en net uit de oven komen, heerlijk!

En probeer ook eens een van mijn andere cookies uit: Chocolate chip cookies of mijn Witte chocolade cookies met macademia nootjes.

Smakelijk 😉

M&M Cookies (Salted Caramel)
Pin recept Delen op Facebook
0 van 0 stemmen

M&M Cookies met Tony’s Chocolonely salted caramel

Voorbereiding 15 min
Bereiding 10 min
Totale bereidingstijd: 25 min
Porties: 12 koekjes
Auteur: Eviekookt

Ingrediënten

  • 150 gram ongezouten roomboter op kamertemperatuur
  • 100 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 50 gram kristalsuiker
  • 2 eieren
  • 300 gram bloem
  • 1 el maizena
  • 1 tl bakpoeder
  • 0,5 tl baksoda
  • mespunt zout
  • 1 zak m&m’s salted (crunchy) caramel
  • 1 reep Tony's Chocolonely salted caramel

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 220 graden. Mix de boter met de basterdsuiker en kristalsuiker mooi luchtig met de mixer in een grote mengkom. Mix daar vervolgens 1 voor 1 de eieren doorheen totdat je een mooi smeuïg beslag hebt. Roer hier vervolgens de bloem, maizena, bakingsoda, mespunt zout en bakpoeder doorheen met een houten lepel.
  • Hak vervolgens de chocolade grof. Roer de grofgehakte chocolade en m&m's door het deeg heen en roer het goed door. Pak een ijsschep, bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier met de ijsschep mooie grote bollen op (zorg dat er voldoende ruimte tussen de koekjes zit, want ze lopen nog uit). Bak de koekjes in 8 tot 10 minuten knapperig in de hete oven.
  • Haal de koekjes uit de oven en laat ze 5 minuten afkoelen op de bakplaat. Leg ze daarna op een afkoelrek of op een ovenrooster. Bak de koekjes indien nodig in meerdere batches. Eet de koekjes nog als ze lekker warm zijn of laat ze volledig afkoelen en bewaar ze in een luchtdichte doos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling