Lekker & Gevarieerd Weekmenu – Week 11

Lekker & Gevarieerd Weekmenu – Week 11

Spookt de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ ook wekelijks door jouw hoofd rond? Dan help ik je graag op weg! Met deze lekkere recepten maak jij elke week de lekkerste gerechten! Doordeweeks lekker makkelijk en in het weekend kun wat meer uitpakken met recepten die iets langer duren.

Maandag: Pasta caponata

Pasta orecchiette caponata met aubergine en pijnboompitjes

Ik kende caponata wel, maar had het eigenlijk tot mijn vorige vakantie in Italië nog nooit gegeten.. Maar toen ik het at, was ik meteen fan! Ik besloot er een pastagerecht van te maken voor een volledige maaltijd 🙂 En dat beviel érg goed!

Dinsdag: Kip cashew met broccoli

Voor de dinsdag heb ik een lekker simpel wokgerechtje voor je! Met kip, broccoli en champignons in een lekker sausje dat je heel erg makkelijk zelf maakt. Dit gerechtje staat zo op tafel en dat is doordeweeks wel zo fijn.

Woensdag: Wortelsoep met chorizo

Halverwege de werkweek! We maken een heerlijk soepje met lekker veel groenten en krokantgebakken chorizo. Het zoete van de wortel en het hartige van de chorizo past echt perfect bij elkaar. Serveer er een stokbroodje bij om lekker in de soep te dippen!

Donderdag: Macaronischotel

Dit recept maak ik echt al járen en het is een van de weinige recepten die ik vanuit mijn jeugd heb meegekregen. Toen ik nog thuis woonde was dit mijn favoriete eten thuis. Het recept heeft wel wat aanpassingen gehad in de loop der tijd, waardoor het nog lekkerder is!

Vrijdag: Sushi balletjes met zalm

En het is weer vrijdag! Vandaag maken we deze heerlijke sushi balletjes gevuld met zalm. Eigenlijk is het gewoon sushi voor als je jezelf er makkelijk vanaf wil maken. Deze sushi balletjes zijn namelijk echt veel makkelijker om te maken en net zo lekker!

Zaterdag: Hongaarse goulash

In het weekend neem ik altijd graag de tijd om iets te maken dat wat meer tijd kost. Dus als je de tijd hebt, zet dan deze heerlijke Hongaarse goulash op tafel! Een heerlijk stoofpotje op smaak gebracht met Hongaars paprikapoeder

Zondag: Crème brûlée panna cotta

Voor wie zondag extra wil uitpakken heb ik deze heerlijke crème brûlée panna cotta die je maakt met de nieuwste smaak van Licor 43. Een heerlijk fusion gerechtje tussen twee toch al topgerechten, kan niet anders dan lekker zijn toch?!

Hopelijk geeft dit weekmenu je wat lekkere inspiratie om deze week mee aan de slag te gaan! Kom volgende week vooral weer terug voor het weekmenu voor volgende week!

Smakelijk 🙂


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.