Lekker & Gevarieerd Weekmenu – Week 8

Lekker & Gevarieerd Weekmenu – Week 8

Spookt de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ ook wekelijks door jouw hoofd rond? Dan help ik je graag op weg! Met deze lekkere recepten maak jij elke week de lekkerste gerechten! Doordeweeks lekker makkelijk en in het weekend kun wat meer uitpakken met recepten die iets langer duren.

Maandag Hongaarse champignonsoep

Hongaarse champignonsoep met Hongaars paprikapoeder en crème fraîche

Easy Monday! We starten de week met een heerlijk soepje. Lekker makkelijk, maar echt goed op smaak. Ik deelde deze Hongaarse champignonsoep nog niet zo heel lang geleden en kreeg er zoveel goede reacties op! Deze wil je gewoon proberen 🙂

>> Naar recept voor Hongaarse champignonsoep

Dinsdag Spaghetti marinara met mosselen

Spaghetti marinara met mosselen en gamba's

Vandaag een heerlijke pasta! Ziet er lekker Zomers uit, maar eigenlijk is het geen heel erg Zomers gerecht. Mosselen zijn namelijk juist in de koudere maanden het lekkerst. Zet dus gauw deze heerlijke pasta met mosselen op je weekmenu!

>> Naar recept voor Pasta marinara met mosselen

Woensdag Surinaamse vegetarische bami

Surinaamse vegetarische bami

Halverwege de werkweek! We maken een heerlijke Surinaamse bami en vandaag eten we even geen vlees. Maar dat mis je helemaal niet in deze vegetarische Surinaamse bami. Hij is namelijk heerlijk op smaak!

>> Naar recept voor Surinaamse vegetarische bami

Donderdag Ketjap kip uit de oven

Ketjap kip uit de oven (Indische kip)

En van Suriname gaan we door naar Indonesië! Met deze heerlijke zelfgemaakte kippies uit de oven. Heerlijk met gewoon een simpele komkommersalade erbij en wat witte rijst!

>> Naar recept voor ketjap kip uit de oven

Vrijdag Nacho kapsalon

Mexicaanse nacho kapsalon

En het is weer vrijdag! Vandaag maken we een nieuwe variant van de kapsalon! Met deze kapsalon gaan we wat meer richting de Mexicaanse smaken met nacho’s en cajun kip.

>> Naar recept voor nacho kapsalon

Zaterdag Koreaans stoofvlees

Koreaans stoofvlees met sesam en gochujang

In het weekend neem ik altijd graag de tijd om iets te maken dat wat meer tijd kost. Dus als je de tijd hebt, zet dan dit heerlijke Koreaans stoofvlees op het menu! Comfortfood ten top 🙂 en een van mijn all-time favorieten!

>> Naar recept voor Koreaans stoofvlees

Zondag Bolus muffins

Bolus muffins

Voor wie zondag extra wil uitpakken heb ik deze heerlijke muffins die je meer doen denken aan bolussen. De smaak van echte Zeeuwse bolussen, maar dan lekker makkelijk om te maken 🙂 Maar indruk maak je er wel mee!

>> Naar recept voor bolus muffins

Hopelijk geeft dit weekmenu je wat lekkere inspiratie om deze week mee aan de slag te gaan! Kom volgende week weer even terug voor het weekmenu voor volgende week!

Smakelijk 🙂


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.