Knorr Wereldgerechten: Zo maak je ze zelf

Knorr Wereldgerechten: Zo maak je ze zelf

We kennen ze allemaal wel: de Wereldgerechten van Knorr. Ideaal voor een doordeweekse avond als je niet zoveel tijd hebt. Lekker makkelijk en snel klaar. Maar dat betekent wel dat je uit zakjes en pakjes moet koken. Je weet dus niet precies wat er allemaal in zit. En hoogstwaarschijnlijk is het niet allemaal gezond voor je.

Wist je dat het ook anders kan? In deze reeks wil ik je laten zien dat je de Wereldgerechten van Knorr ook makkelijk zelf kunt maken. Een kwalitatief goed en simpel gerecht. Gebaseerd op de Knorr Wereldgerechten, maar dan in een Eviekookt jasje. Lekker, makkelijk en snel klaar.

Dus wil jij weer eens een Knorr Wereldgerecht uit de kast trekken? Bedenk dan dat je niet afhankelijk bent van de Knorrpakken! Probeer het eens zelf 🙂 Met één van mijn recepten voor de Knorr Wereldgerechten. Niet per se supergezond, maar wél zelfgemaakt en heel lekker.

Dit zijn de best verkochte Wereldgerechten van Knorr in Nederland:

  1. Burrito’s
  2. Kip Tandoori
  3. Lasagne Napolitano
  4. Kip Siam
  5. Kip Madras
  6. Taco’s
  7. Lasagne Bolognese
  8. Risotto
  9. Afrikaanse Bobotie
  10. Beef Shanghai

Ondanks dat bovenstaande Knorr Wereldgerechten de best verkochte Wereldgerechten zijn, wil ik ze toch allemaal maken. Buiten deze top 10 deel ik dus ook recepten voor de volgende Knorr Wereldgerechten:

Binnenkort vind je alle Knorr gerechten op Eviekookt onder ‘Wereldgerechten‘ in het menu.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *