Knorr Wereldgerechten zelf maken

Knorr Wereldgerechten zelf maken

We kennen ze allemaal wel: de Wereldgerechten van Knorr. Ideaal voor een doordeweekse avond als je niet zoveel tijd hebt. Lekker makkelijk en snel klaar. Maar dat betekent wel dat je uit zakjes en pakjes moet koken. Je weet dus niet precies wat er allemaal in zit. En hoogstwaarschijnlijk is het niet allemaal gezond voor je.

Wist je dat het ook anders kan? In deze reeks wil ik je laten zien dat je de Wereldgerechten van Knorr ook makkelijk zelf kunt maken. Een kwalitatief goed en simpel gerecht. Gebaseerd op de Knorr Wereldgerechten, maar dan in een Eviekookt jasje. Lekker, makkelijk en snel klaar.

Dus wil jij weer eens een Knorr Wereldgerecht uit de kast trekken? Bedenk dan dat je niet afhankelijk bent van de Knorr pakken! Probeer het eens zelf 🙂 Met één van mijn recepten voor de Knorr Wereldgerechten. Niet per se supergezond, maar wél zelfgemaakt en heel lekker.

Dit zijn de best verkochte Wereldgerechten van Knorr in Nederland:

 1. Burrito’s
 2. Kip Tandoori
 3. Lasagne Napolitano
 4. Kip Siam
 5. Kip Madras
 6. Taco’s
 7. Lasagne Bolognese
 8. Risotto
 9. Afrikaanse Bobotie
 10. Beef Shanghai

Ondanks dat bovenstaande Knorr Wereldgerechten de best verkochte Wereldgerechten zijn, wil ik toch lekker cherry picken en de lekkerste wereldgerechten maken. Buiten deze top 10 deel ik dus ook recepten voor de volgende Knorr Wereldgerechten:

Je vindt al mijn Knorr wereldgerechten onder ‘Wereldgerechten‘ in het menu. En ik ben heel erg benieuwd welke jouw favoriet is!


2 gedachten over “Knorr Wereldgerechten zelf maken”

 • Leuke site en artikelen.
  Wellicht is hét handig om bij de posts een datum te zetten.
  Dan is een zin als “innenkort vind je alle Knorr gerechten op Eviekookt onder ‘Wereldgerechten‘ in het menu.” beter te beoordelen.

  Zelf ben ik benieuwd naar jouw versie van het inmiddels uit de handel gehaalde wereldgerecht yakitori. Een gerecht dat ik overigens met zalm maakte en best wel kon waarderen.

  • Hoi Mark,

   Dankjewel en een goede tip! De datum staat wel in de overzichten van de artikelen, maar inderdaad als je eenmaal in een artikel zit, dan zie je de datum niet meer. Dat ga ik aanpassen 🙂 Nou moet ik ook heel eerlijk zeggen dat ik al een tijdje geen Knorr gerechten meer heb gemaakt. Maar ik ga de Yakitori op mijn lijstje zetten voor je!

   Groetjes,
   Evie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.